Achtergrond%2520Zomerconcert_edited_edited.jpg

Voor 2020 hadden we als artistieke commissie samen met Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart weer 4 mooie programma's gepland. Helaas heeft het Corona virus daar een stokje voor gestoken...

Het goede nieuws is dat we toch 3 concerten hebben mogen geven. Helaas niet met alle uitvoerenden die gepland stonden.

I.p.v. daarvan organiseren we 3 orgelconcerten steeds met een gastmusicus erbij. We zijn erg blij dat deze gastmusici samen met organist Frans Bullens invulling hebben willen geven aan de concerten. De oorspronkelijke programmering proberen we door te schuiven naar 2021. 

We kijken terug op 3 mooie en goedbezochte concerten. Met dank aan Luisa Kop, Petra Schoonenboom, Rick Muselaers, Kamerkoor Zuid en Frans Bullens!

Nieuws

Zomerconcerten Aftertalk
 

Ook zo genoten van het concert en nog de behoefte om erover na te praten? Dat kan voortaan bij de Zomerconcerten Aftertalk! Als bezoeker van het concert bent u van harte welkom om na afloop van een concert in de 'biergarten' van de pastorie onder het genot van een goed glas bier of wijn nog even na te praten. De tuin is te bereiken via de deur en de gang achter het grote koororgel in de kerk.

Geen contant geld bij u? Geen probleem! Pinnen kan ook.

 

Onze concerten zijn gratis te bezoeken, na afloop is er een collecte.

Om ook in de toekomst goede concerten te kunnen geven hopen we op een gulle gave van u middels de collecte of een donatie.

 

Alvast dank en welkom bij de Zomerconcerten Dongen!

2C75EFE9-71EC-47D9-9394-9562918937A8_edi
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 

Contact

1 Gasthuisstraat
Dongen, 5104 HP
Nederland

Like ons op ook op Facebook & Instagram!

  • Facebook
  • Instagram

Je gegevens zijn verzonden!

IMG_2380.heic
IMG_2368.heic